Skip to main content

Handelsbetingelser

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK), ligesom alle priser, der er angivet, er inklusiv moms. Vores priser opdateres løbende, idet priserne også varierer hos vores leverandører.

Når du handler hos Eliteoutdoor.dk, er du forpligtet til at acceptere vilkårene i nærværende handelsbetingelser. Vi opfordrer dig derfor til at gennemlæse handelsbetingelserne grundigt, inden du accepterer dem. Såfremt du får brug for at genlæse handelsbetingelserne, kan disse findes på vores hjemmeside.

Indgåelse af aftale

En juridisk bindende aftale mellem dig og Eliteoutdoor.dk er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er Eliteoutdoor.dk berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, f.eks. som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

Når du har afgivet en ordre på Eliteoutdoor.dk, vil du automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilken varer du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre, og der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og Eliteoutdoor.dk.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Elitevinduer.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Er der tale om flere forskellige varer fra én ordre, men som leveres over flere omgange, gælder fortrydelsesretten fra modtagelsen af den sidste vare i ordren.

Ved returnering genplaceres varen således i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Producentens originalemballage må ikke være mangelfuld eller ødelagt.  Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Dette skal ske på fragtemballagen.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@elitevinduer.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varer der er specielt fremstillet ( basis varer der er monteret med ekstraudstyr ) kan ikke returneres uden foregående aftale med eliteoutdoor.dk

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os på mail, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Elitevinduer ApS
Suderbovej 16A
9900 Frederikshavn

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage.  I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb eller en del af dit køb. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Såfremt varen er ibrugtaget betragter Eliteoutdoor.dk varen som brugt, hvorfor du ved fortrydelse af købet kun får en del eller ingenting af beløbet tilbage, alt efter den handelsmæssige værdi af den returnerede vare.

Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. Vær opmærksom på, at f.eks. badekar, brusenicher/brusedøre, kedler og toiletter ikke kan returneres med normal post.

Husk at udfylde Standardfortrydelsesformular og vedlæg i pakken for at benytte fortrydelsesretten. Download Standardfortrydelsesformular her.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.

Fortrydelsesret i erhvervskøb.

Er du erhvervskunde, tages skaffevarer ikke retur. (Skaffevarer er defineret som varer med en leveringstid over 2 dage).

Lagervarer pålægges et returgebyr på 30% (indtil 14 dage efter købet). Herefter kan varen ikke returneres.

Reklamationsret – erhvervskøb

Med mindre andet er aftalt ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet evt. reklamation skal ske straks en fejl eller mangel konstateres.

Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver. Parterne har i medfør af Retsplejelovens § 245 aftalt, at evt. retstvister imellem parterne skal foregå ved Retten i Hjørring.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Eliteoutdoor.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden adfærd, der har forvoldt skade på produktet. Eliteoutdoor.dk skal kontaktes inden varen sendes retur, gerne via reklamationsformularen med angivelse af fejlen og kopi af ordrebekræftelse eller kvittering for sikring af hurtigere sagsbehandling. Når vi har modtaget reklamationsformularen, vil du blive kontaktet for aftale af det videre forløb i.f.m. reklamationen. Ved eventuelle mangler ved varen skal du reklamere inden for rimelig tid for ikke at miste din ret til afhjælpning af manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Såfremt varen er blevet beskadiget under transport/levering, bedes der gerne reklameres straks, da det letter din reklamationssag betydeligt.

Eliteoutdoor.dk er ikke ansvarlig for varer, hvor der er givet samtykke til, at varen må stilles uden kvittering.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Elitevinduer ApS
Suderbovej 16A
9900 Frederikshavn

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende eller pakker uden omdeling.

Eliteoutdoor.dk dækker ikke håndværkere eller andre udgifter i forbindelse med demonteringen og genmonteringen af produktet.

Force majeure
Enhver ordre noteres under sædvanlige force majeure forbehold, herunder strejke, lock out, krigstilstand, statsindgreb, mangel på transportmidler, vareknaphed, fejl fra fragtfører og speditør samt udeblivelse af leverance fra Elitevinduer og outdoor’s underleverandører. Såfremt leverance i andre tilfælde skulle blive forsinket er køber kun berettiget til erstatning i de tilfælde hvor særlig overenskomst herom er tru­et skriftligt.

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende, men vil fremgå af Eliteoutdoor.dk. Købet bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Eliteoutdoor.dk accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms. Der kan komme ekstra omkostninger til levering af drivhuse og orangerier pga. den globale prisstigning på fragt. Det er individuelt hvor meget eller hvor lidt der bliver pålagt, der betales efter volumen. Alt ekstraomkostning for fragt bliver dokumenteret med tilbud og slutpris fra transportør.

Bestilling

Det er nemt at handle på Eliteoutdoor.dk. I webshoppen vælger man de varer, man ønsker at købe og lægger dem i kurven. Herefter indtaster man sine personlige oplysninger, vælger betalings- og leveringsmetode og gennemgår/accepterer handelsbetingelserne og godkender ordren.

Betaling

De konto oplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes 40% af købssummen ved godkendelse af ordren, rest beløbet hæves den dag, varen afgår fra Eliteoutdoor.dk eller direkte fra fabrikken, bemærk at der på dit kontoudskrift vil stå elitevinduer som modtager af beløbet.

Levering

Når ordren leveres, skal der være en myndig person tilstede for at kvittere for modtagelsen. Varen kan også leveres uden der er nogen tilstede. Hvis man vælger denne løsning, overgår risikoen for varen til dig, når varen er afleveret.

Du bør derfor undersøge varen snarest muligt og kontakte os samme dag eller dagen efter, hvis pakken viser tydelige tegn på skade. Du skal være opmærksom på, at det kan være svært at bevise at en skade er sket inden levering, når pakken er leveret og har stået uden opsyn.

Vi anbefaler på det kraftigste at man kontrollerer varen/pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen.

Kontakt os samme dag eller dagen efter hvis varen lider af en skade.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter fragtmanden tager pakken med retur. Vi skal herefter kontaktes. Du kan også modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet “Modtaget med forbehold” og indholdet af pakken kan tjekkes efter fragtmanden er gået. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig hos os samme dag eller dagen efter.

Det er vigtigt at emballagen bevares for evt. senere besigtigelse af transportør. Synlige defekter eller mangler bør anmeldes til Eliteoutdoor.dk på leveringsdagen eller senest dagen efter.

Alle leverancer leveres til første dør i stueetagen, rampe- eller gadeplan.

På alle varer i butikken kan du se den forventede leveringstid. Den angivne leveringstid er den afsendelsestid, producenten har oplyst os. Denne leveringstid opdateres løbende ud fra vores leverandørs lagerstatus. Derfor er det en forventet leveringstid du ser på siden og i ordrebekræftelsen således ikke nogen garanti for, at du har produktet til den angivne tid, men vi vil altid bestræbe os på rettidig levering.

Levering til Områder uden fast forbindelse vil der komme en ekstra omkostning for fragt, denne fragt vil blive opkrævet sepperat på faktura.
Prisen for en sådan forsendelse variere, gennemsnitsprisen er kr. 1000,00 pr enhed.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kommentarer
Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier
Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Kontaktformularer
Cookies
Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder
Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics
Hvem vi deler dine data med
Hvor længe vi gemmer dine data
Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Din kontaktinformation
Yderligere information
Hvordan vi beskytter dine data
Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.
Hvilke tredjeparter vi modtager data fra
Hvilke automatiserede beslutninger og/eller profilering vi foretager med brugerdata.
Industriregulative krav om fremlæggelse

Accepter betalingsmetode

Ved indgåelse af handler på Elitevinduer.dk kan der betales med diverse kort samt betales ved bankoverførsel og netbetaling. Vær opmærksom på, at der ved bankoverførsel frasiges retten til indsigelsesordning. Ved betalingskort haves 40% når ordren er godkendt af kunden, resten når den leveres.. Ved betaling  med diverse kort, pålægges der kortgebyr på 1,45%.
Ved bank overførsel sættes produktionen først i gang når beløbet er registreret.

Vi tager imod følgende betalings metoder.

  • VISA
  • Mastercard
  • Maestro

Afbetalingsordning med ViaBill

Læs mere her.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Eliteoutdoor.dk på telefon 30 29 35 35. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr

Links

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbrug.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbrug.dk

Enhver tvist mellem Eliteoutdoor.dk og kunden er underlagt dansk lov.