Skip to main content

På grund af stor efterspørgsel kan leveringstiden være op til 10 uger på enkelte produkter, spørg ved bestilling. Samtidig informere vi om at vores priser er vejledende, fragt og materiale priser stiger konstant, så ved bestilling får du prisen for drivhuset, ved levering kan der være lidt ekstra fragt omkostninger.

OVALIA

VICTORIA

JUNA

TETRA

MURUS FRITSTÅENDE

RINGO

VENTUS

MAGNA

SOLAR ROOF – RING FOR PRIS

SOLAR VERANDA – RING FOR TILBUD

TILBEHØR

MURUS MONTERET PÅ VÆG

Orangerier & Drivhuse .

Vi køber i dag i stor stil flere oplevelser til os selv , Orangerier laves i dag i utallige udformninger hvor oplevelsen af at kunne udnytte de tidlige måneder af året er helt unikt.
Flere og flere vælger Orangeriet som en udestue hvor det kun er fantasien der sætter grænser for hvad man kan bruge det til. Kombinationen af lækker indretning og duften af friske krydderurter er blot en mulighed.
Eliteoutdoor har en række løsninger til den kvalitets bevidste, alle produkter er lavet i kraftig aluminium med over 5 års garanti, vores aluminium kan leveres i blank eller i den farve du ønsker og som matcher dit hus.
Det er muligt at placere døre efter ønske , desuden er der altid placeret automatik åbning i toppen af dit Orangeri , dette giver en god ventilation.
Ved regnvejr lukker vinduet automatisk igen.

Eliteoutdoor tilbyder altid gratis og uforpligtigende rådgivning når du bruge et Orangeri. Når du skal samle dit Orangeri, hvis du selv ønsker dette, er det meget simpelt at gå frem efter Brugsanvisning, vores fagfolk kan også tilbyde at sætte det op.
Ønsker du drivhus har vi en række gode løsninger i høj kvalitet, et drivhus er mere simpelt men kan sagtens bruges som et form for Orangeri med individuel indretning.
Vi bruger både hærdet glas og glas typer som er med til nedsætte solens gennemtrængning, alle typer er  af høj kvalitet således vil du opleve at der ikke kommer til at ske forandring ved flere års brug.
Husk altid inden du går i gang med dit projekt og undersøge om det kræver byggetilladelse, det er forholdsvis nemt at ansøge på den lokale tekniske forvaltning.
En fingerregel er at se på hvor meget din byggegrund er bebygget i dag, typisk kræver det dispensation hvis din grund er bebygget med over 25 %.