Skip to main content

Tryk på en knap og Rexener PR200 varmer hurtigt dit kar op! Rexener PR200 er effektiv og fordelagtig i drift. Vandet opvarmes hurtigere end ved opvarmning med brændeovn, el patron, gas, træpiller og varmepumper. Rexener PR200 opretholder en jævn vandtemperatur, og du undgår køligt eller overophedet vand. Du indtaster den ønskede temperatur og lader Rexener PR200 klare resten den billigste opvarmning du kan få, meget nem at bruge, lugtfri og støjsvag (under 50 db).  Rexener PR200 kan købes sammen med vildmarksbad eller separat – Klik her for priser, nem at installere.

Elpatron på 9 KW, den nemeste måde at varme op på, ingen skift af gasflaske, glem alt om brænde og den tid det tager. Ingen vedligehold, sælges kun sammen med nyt vildmarksbad. Opvarmningstid for 1400 liter vand er ca 3,5 timer.

Integreret ovn, denne ovntype vælges oftest. I de tilfælde hvor plads og udseende er en stor faktor er denne ovntype at foretrække. Ovnen er godt beskyttet for vejr og vind. Kan fås i 2 typer stål, rustfri klasse 304 eller den bedre 316 som kan tåle klor og salt. Opvarmningstiden med denne ovn variere alt efter hvor stort karet er og hvilken brændetype der bruges. I den klassiske 180 cm er opvarmnings tiden fra ca. 90 minutter og op efter. Er er tale om et kar med indvendig diameter på 200 cm skal du påregne minimum 120 minutter.

Extern ovn, denne ovntype vælges i de tilfælde hvor pladsen i karret spiller en rolle, der er plads til 2 ekstra personer i forhold til modellen med integreret ovn. Kan fås i 2 typer stål, rustfri klasse 304 eller den bedre 316 som kan tåle klor og salt. Opvarmningstiden med denne ovn variere alt efter hvor stort en ovn man har, hvor stort karet er og hvilken brændetype der bruges. I den klassiske 180 cm er opvarmnings tiden fra ca. 120 minutter og op efter. Er er tale om et kar med indvendig diameter på 200 cm skal du påregne minimum 150 minutter.

Intern ovn, denne ovntype bruges kun i kar i rent træ og uden indsats Kan fås i 2 typer stål, rustfri klasse 304 eller den bedre 316 som kan tåle klor og salt. Opvarmningstiden med denne ovn variere alt efter hvor stort en ovn man har, hvor stort karet er og hvilken brændetype der bruges. I den klassiske 160 cm er opvarmnings tiden fra ca. 120 minutter og op efter. Er er tale om et kar med indvendig diameter på 200 cm skal du påregne minimum 210 minutter.